Hej alla morgonpigga!

Vaknade tidigt idag. Syrran kom in i mitt rum och vi hade en trevlig pratstund innan vi gick upp till mamma som var solskensglad.
Idag ska jag åka till stan med kompisarna och prova massa kläder. Har 250 spänn att spendera! Sedan ska jag och mamma åka till landet lite senare påeftermiddagen, sedan grilla när vikommer fram. Sedan ska vi sova över där och dagen efter ska jag satsa på att få en bra bränna till på tisdag när vi ska bada med klassen.

Vill ha laptop!!

Sitter och kollar med ena ögat på Oceans twelve. Andra tittar på skärmen av syrrans laptop. Jag vill så jäkla gärna ha en laptop! Hoppas att jag får en i födelsedagspresent. Det är så skönt att kunna blogga och titta på tv samtidigt, eller att kunna sitta på tåget till någon annan stad och kolla sin mail.
Idag efter skolan gick jag och Emma och Ragna och köpte slush,sedan gick vi till Götgatsbacken, sen till Ringen och sist till Årstaviken. Vi hade såjäkla mysigt,att vi glömde bort tiden. Helt plötsligt var klockan sex, och det var då jag skulle vara hemma! Då fick jag springa hem.

Gratis!!

Jag och Hannah var inne på en blogg, och då såg vi en reklam som var mellan två inlägg om att man skulle man en gratis Malaco Truly om man sa sitt mobilnummer. Då fick man ett sms så kunde man gå till pressbyrån och hämta ut den. Jag och Hannah var osäkra först, men jag började att skicka mitt nummer. Sen gjorde Hannah det och det funkar!! Så nu sitter jag här och smaskar med Hannah. Gratis godis, inte illa va!


                                    image49

Hejsan alla glada och ledsna!!

Hade idrottsdag idag. Det gick rätt så bra!! Ville bara säga det =)

Shoo.

Mors underbara dag

Solen skiner på mors dag, det är väl fantastiskt.
Jag och Jenny har köpt tre ramar som vi ska sätta i kort på mig och mamma och Jenny. Jag tror hon kommer bli glad. Sedan ska vi också laga middag till mamma idag, trerätters faktiskt. Jag älskar att göra trerätters. Det är så kul att hitta matchande rätter.
Appropå mat så brakade våran tvbox för några dagar sen!! Mamma har skickat den på reparation, och det är väl ingen stor grej men detta betyder en fasansfull grej för mig. INGEN BBC FOOD FÖR MIG PÅ FLERA DAGAR!! BBC food är en kanal jag inte kan klara mig utan. Tills dess får vi kolla på analog tv, och det är så jäkla dålig bild så det känns som att man bor på medeltiden. Inte bokstavligt talat asså, för jag vet att de inte hade tvapparater på medeltiden.


JA MÅ HON LEVA...

VILLE BARA SÄGA GRATTIS TILL SANDRA!!! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!!

Plötsligt händer det!

Fick plötsligt ett riktigt sug av att blogga. Det är precis så jag vill ha det. Inga tvång, men när jag känner för det så är det bara att skriva ner sina tankar.
Idag när jag gick hem från Ragna fick jag så jääääkla ont i revbenen, och hela magen bara värkte. Det kändes som att jag skulle typ dör eller att min mage skulle sprängas eller nåt. Men det kändes bättre när jag kom hem och fick lägga mig på soffan och titta på Scrubs. Senare kom mamma med sushi och en coca cola till mig, och då piggnade jag genast till. Men en stund kände jag mig faktiskt döende.
Det där programmet med Magnus Uggla går nu på ettan. Det heter "Var fan är mitt band". Namnet säger vad det handlar om. Magnus Uggla letar efter ett band till sin turné, så han reser Sveriga runt och försöker hitta bra musiker. Dessutom, säger han lite halvroliga skämt, och det gör programmet till en fullständig succé tycker jag.
På söndag bär det av med Ragna, Hannah, Emma och Sandra (som förresten fyller år imorn, grattis grattis) och det ska spelas laserdoom. Shit vad kul. Är en nyhet för alla utom Sandra, så jag är väldigt uppspelt. Mamma har tydligen spelat det, och hon sa att det var skitkul, (nja inte dem orden precis men men) så jag får väl lita på henne och min kära vän Sandra. Eller kallops som jag kallar henne.

Bild på mig och Hannah, ganska cool tycker jag...

Bild på mig och Hannah, ganska cool tycker jag...

Ska jag köpa klänningen? Skriv kommentar!

Ska jag köpa klänningen? Skriv kommentar!

Lite reklam hehe...

Vill nån ha hjälp med sin bloggdesign? Klicka här för att få hjälp. Då kommer du till min och min kära vän Hannahs hemsida, där vi bara specialiserar oss på att göra bloggdesigners till folk.

Våran musikvideo

                    

Av: Emma

Summering v.20

Måndag:
Boooring lektioner, börjar kolla på filmen Skicka vidare på engelskan, kungar på so:n, svenska, matte och allt skit. Gick hem till Hannah, var på datan, åt mellis. Skollunch: oxjärpar med potatis.
Helt vanlig måndag alltså.

Tisdag
Bild, gjorde ful teckning av en väg med träd och gojs. NO, NO och NO, gympa, friidrott med nån tjej från högskolan som inte riktigt visste vad vi skulle göra. Skollunch: Korv stroganoff med ris.
Dans, askul, fick dansa i positioner. Inget groove, riktigt skönt.

Onsdag
Här finns det inte mycket att skriva om. Fortsatte att titta på Skicka vidare på engelskan, och sedan en repetion av alla lektioner igen förutom ett tråkigt NO-pass inklämt. Gick hem, gjorde bloggdesigners.
Skollunch: Fiskpanetter med potatis.

Torsdag
Slöjd, blev klar med mitt skrin äntligen, blev faktiskt riktigt snyggt om man får säga det själv. Gympa, fortsatte med friidrott, har fått lite respekt för höjdhopp faktiskt, jobbig stafett också. Individuell tid, spelade spel med kompisarna, väldigt utmattande haha. Skollunch: Kycklingsallad. Den var jättekonstig för det var ris i. Jag menar, vem har ris i sin kycklingsallad?!
Sång, skulle egentligen inte gått på den men eftersom att jag missade den gemensamma träningen i tisdags, glömde bort det, så fick jag gå på en extraträning idag istället.

Fredag
En exakt upprepning av måndagen, bara det att man var gladare för såklart var det fredag. Såg slutet på Skicka vidare. Alla tjejer grät i slutet. Ska inte säga vad det är som händer om det är någon som ska se den, men den är verkligen sjukt bra. Ragna var så gullig, hon började gråta varje gång hon tänkte på det sen efteråt.
Skollunch: Spaghetti med köttfärssås.
Gick till Draken med Emma och Ragna, hade ett litet dagis haha. Vi gungade i en sån där big gunga och då ville massa småbarn vara med, så vi fick stå och putta på dem. Det var så kul, för Emma satt i den där gungan med 3 småungar medans jag och Ragna gjorde fart.
Moster anlände från Göteborg. Gick med henne, mamma, andra moster och 3 kusiner till grekisk restaurang.

Lördag
Hektisk dag. Sjöng i Björkhallen efter mycket förseningar på grund av regn. Åkte till min kusin tillsammans med mamma och moster. Spelade tvspel, åt kaka, åktre hem. Hyrde film, åt middag. Årets första färskpotatis lades i munnen den kvällen!

Söndag
Sista dagen på veckan. Känns skönt att den är över. Nu är vi närmare skolavslutningen! Fikade med kompisar, gick hem till Hannah, surade lite för det var kallt och jag var sjuk, gick sedan ut, spelade in musikvideo haha.

Och nu sitter jag här, framför datan, utmattad. Ska sluta blogga och gå in på photoshop. Har mycket tid att ta igen. Många som vill ha bloggdesigners.
Ses nästa söndag eller tidigare!!


Söndagsinlägg

Har kommit på en bra idé för alla de som är trötta på att blogga. Som jag då då. Skriv söndagsinlägg! Gör en summering av veckan varje söndag eller någon annan dag om det passar bättre. Ha den dagen som ett måste att blogga, sedan är det ju inte förbjudet att blogga de andra dagarna. Detta ska jag börja göra. Därför, mina kära läsare, kan ni göra det till en rutin att gå in på www.thetastesofme.blogg.se varje söndag och se.
Nu förväntar jag mig att besökarlistan ska höjas varje söndag haha.
Skriver en summering av veckan om ett tag.

Tack!

Har tagit det bra tipset jag fick i en kommentar. Ska skriva typ en gång i veckan eller lite när jag känner för det, för att få en liten uppdatering av mitt liv och skriva av mig. Man behöver inte skriva varje dag.

Ingen lust längre

Jag vet inte vad som har hänt men jag har faktiskt ingen lust att blogga längre. Förut när man var i skolan så gick jag och tänkte på när jag kunde gå hem och blogga men det är inte så längre. Nu känns det som att jag måste blogga varje dag, som ett tvång liksom. Och det känns inte kul. Jag ska i alla fall försöka ett tag till, men känns det inte bättre så kommer jag nog inte fortsätta blogga.

Lång dag...

Har haft en riktigt lång dag. Först alla lektioner som vanligt, men tyvärr ett undantag för alla tjejer på morgonen med ett besök till syster Monica där vi fick höra om ni vet vad. Pinigt...
Sedan hade vi träslöjd jag och Ragna och gympa och allt skit. Sedan gick jag hem, vilade, juste tog en glass också, och sen sprang jag iväg till sången som hade gemensam träning idag. Vi övade inför några uppvisningar vi ska ha. En uppvisning är på en scen de ska bygga upp för Kulturskolan på medis den 17/5 det är en lördag. Då är det massa intstrument och teater och gojs också. Förutom sång förstås. Sedan är det den 27/5 och den 28/5 i Salemkyrkan. Det ska bli kul, men jag kan bara vara med den 28, för jag har ju dans. Visserligen är det inte samma tid som dansen, men man brukar vara så jäkla slutkörd när man kommer hem så man vill bara lägga sig ner och dö typ haha.

Lite fula bilder - hade verkligen sjuukt tråkigt

   

Och för er som alltid undrat hur jag skulle se ut som blondin:

 TADA!!


Sitter här och har inte så mycket att göra...

Hde utvecklingssamtal idag. Det var väl inte sådär jättekul. Asså, det var inte så att jag fick reda på att jag var dålig i skolan, men jag tycker bara att det är så obehagligt att ha utvecklingssamtal. Man blir så utsatt liksom. I alla fall så gick det väl ändå rätt bra, det var samma problem (att jag ska ta mer plats). Man är liksom van vid det nu.
Ikväll kommer Greys!! Jag älskar Greys anatomy. Det är såå spännande.
Har inte så mycket att skriva om, ska faktiskt gå in på Photoshop nu.
Bye!

Kommit hem från dansen...

Fick "groova" idag igen. Det gick lite bättre den här gången, var inte lika pinsamt.
Juste jag måste göra matteläxan, ska mäta min sängs bredd och längd, samt rummets bredd och längd. Väldigt ansträngande "not".
Ikväll kommer ju också Ugly Betty och Desperate Housewives. Mina favvoprogram! Tisdagar är väl ändå en fantastisk dag.
Men imorn kommer onsdagen, den näst värsta dagen på veckan. Man får väl hålla ut...

20:16

Jag och Hannah gick aldrig på prommis, var för lata haha. Istället var vi hemma hos Hannah och gjorde en ny blogg! Jag ska absolut inte lämna denna, nej våran nya har ett helt nytt koncept. På våran nya blogg ska vi lotta ut bloggdesigner! Vi kommer också specialdesigna. Men bara för det betyder inte det att jag inte kan göra headers till er på min blogg. Ville bara tipsa om den nya bloggen:
http://bloggdesigners.blogg.se
Kanske inte det bästa namnet, men det var det enda som var available i det ämnet vi ville ha.

Hejsan

Idag är det måndag. The most boring day ever. Nu är i alla fall måndagen över snart. Det känns skönt. Jag vet inte riktigt, men det känns som att måndagar har någon slags förbannelse över sig. De är alltid dåliga på nåt sätt.
Fick tillbaka ett läxförhör idag. Det visade sig att jag hade ett fel, fast sen visade det sig igen att jag inte hade det felet. Orkar verkligen inte förklara nu.
Är hos Hannah, hon sitter och tittar vad jag skriver samtidigt som hon äter hallonkräm med mjölk. Det gör jag också.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ska på prommis eller nåt.
Skriver mer imorn,
puss!!

Bloggdesign?

Vill någon ha en ny bloggdesign, fråga mig! Jag vet att jag inte är världsbäst på photoshop, men jag lär mig. Och skulle ni vilja ha en header eller en hel bloggdesign så gör jag gärna en åt er.

Headern som jag har gjort till Natasha

image39


Elvasovare...

Vaknade vi elva, guud vad skönt. Jag hade tyvärr kunnat sova längre, men mamma väckte mig. Jaja.
Imorn är det skola igen NOOOOOO. Hoppas veckan går fort.
Idag sa jag gå på picknick med Emma och Hannah. Ragna skulle också följt med men hon dissade oss för att åka till stan, snyft. Det är tyvärr lite tjafs om vilken tid vi ska träffas. Det börjar lösa sig nu.
Efter mitt inlägg igår om kommentarer fick jag ganska många faktiskt. Då blir jag verkligen glad, man vill liksom fortsätta blogga då. Så tack alla läsare, och fortsätt på det bra sättet som ni gör nu.
Jag är ledsen, men jag har verkligen ingenting att skriva om, och därför kan jag inte fortsätta skriva. Det värsta jag vet är när folk skriver ett aslångt inlägg om typ ingenting. Det känns inte värt att läsa då.

Nog

Orkar inte läsa fler bloggar, är så himla trött. Har dock märkt att jag älskar att få kommentarer. Det känns verkligen som att folk bryr sig om min blogg då. Så fortsätt skriv kommentarer.
God natt!!

Tröööööööööött...

Kom precis hem. Har varit på landet hela dan. Gud vad fint det var där ute. Solen sken och fåglarna kvittrade, och allt var värsta drömmen. Dessvärre mådde jag skitdåligt på bussen på vägen dit, men jag klarade mig. Det var dock nära. Jag hatar verkligen bussar.
Nu är jag bara så trött så det känns som att jag ska dö. Men jaja. Får väl lägga mig tidigt ikväll. Någon som vet nån bra film som kommer ikväll förreesten?
Kan inte skriva så långt inlägg, för jag måste gå in på photoshop och göra klart en bloggdesign. Det är så kul att göra bloggdesign!

Utmaning

Jag blev utmanad av aliiss.

3 saker ni vet om mig

1 - Jag älskar att blogga
2 - Jag har 3 bästa kompisar
3 - Jag går på dans

3 saker ni inte visste om mig

1 - Jag älskar sushi
2 - Jag har 8 kusiner
3 - Jag har 3 systrar

3 av mina idoler

1 - Maia Hirasawa
2 - Jack Johnson
3 - Regina Spektor

3 saker som jag hatar

1 - Osäkerhet
2 - Döden
3 - Makt

3 saker som jag älskar

1 - Familj
2 - Vänner
3 - Musik

3 ord som beskriver mig som persom

lugn, snäll och rolig

Jag utmanar Hannah, Emma och Ragna

Bilder

Bilder från idag kommer finnas på Hannahs  blogg. Kolla in dem!

Tittar halvt på Så Ska Det Låta...

Idag har jag varit på ringen med Hannah och köpt skorna. De kostade tyvärr 30 kr mer än vad jag trodde, men det är helt okej. Sedan gick vi hem till Hannah och spelade in en låt på Hannahs pappas "studio". Det är ingen riktigt studio, men han har riktigt mickställ, bas, elgitarr, piano och han gör allt på datorn liksom. Det var jättekul. När jag sedan kom hem hade mamma gjort en festmåltid, så jag mår jättebra ikväll. Är lite sorgligt att photoshopprovversionen snart är slut :(.

TACK FÖR BESÖKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ville bara säga att jag slagit rekordet igen. Älskar er!! Detta beror också på min fantastiska vän Hannah. Hon hjälpte mig att få så många besökare som jag har. Hoppas att det fortsätter uppåt :)


Bestämt

Tänkte bara berätta lite snabbt om mina planer för dagen.
Jag och Hannah ska gå till Ringen en snabbis för jag ska typ köpa de där skorna som jag visade bild på lite tidigare i bloggen. Sedan ska vi hem till Hannah och softa. Vet inte om jag skriver hemma hos Hannah eller om jag får vänta tills ikväll.
Håll ut!

Morgon

Vaknade precis. Är jättetrött, men gick upp ganska tidigt för att jag trodde att Hannah skulle vara inloggad på msn. Hon brukar alltid vara uppe så tidigt. Vi ska nämligen göra nåt idag, jag och Hannah. Nu går det inte att somna om, det är alltid så för mig. Har man gått upp så måste man vara uppe, man kan inte somna om. Hoppas att Hannah loggar in snart i alla fall.
Det är lite sorgligt, för när jag skrev det där inlägget om att jag var överlycklig för att jag hade fått så många besökare, så visste jag inte att mina kompisars rekord nästan var dubbelt så mycket som mitt. Då känner man sig inte så speciell liksom. Men men, man får väl vara glad för det man får, och det är jag verkligen.
Skriver lite om mina planer för idag, men just nu har jag inget mer att skriva.

De här skorna - är de okej? Lämna kommentar och berätta vad du tycker!

image39


Skor anyone?

Om någon vet var ett par enkla vita ballerinaskor utan massa gojs på finns, skriv kommentar och berätta. Jag är desperat.

ÖVERLYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR FÅTT EN SÅ JÄKLA STOR HÖJNING PÅ BESÖKARE!! TACK! OCH NI SOM LÄSER DEN, FORTSÄTT SÅ.
JAG ÄLSKAR ER!!!!

Segish

Har precis vaknat, och känner mig seg och så. Jag och mamma har bestämt oss för att bara stanna inne idag och slappa, eftersom att mamma också har sån jäkla pollenallergi att hon typ håller på att dö eller nåt. Vi skulle ha åkt till landet idag, men nu kan vi alltså inte det på grund av mamma. Och om jag får säga det själv... sköööönt. Så idag ska jag bara vara inne på datan lite, kolla på en film kanske, slappa. Det är precis vad jag behöver.

Igår var det jättemysigt! Jag, Hannah och min mamma gick hem till Ragna där Emma och hennes mamma var, med Ragnas föräldrar också såklart. Då åt vi efterrätt (bär med kokos och riven smält choklad) och sedan gick vi ut och kollade på majbrasan, vi fyra kompisar. Det var jättekul där, och jag träffade en kompis jag inte träffat på sjuukt länge, så det var verkligen jätteroligt. Vi stod och dansade vid majbrasan haha. Efter det var inte kvällen slut, vi gick upp till Ragna igen och hade det bra, inte förrän tolv kom jag hem jag. Det var faktiskt en lyckad kväll.

RSS 2.0