Jättebra låt - No Doubt


Morgontrött...

Det känns som att jag ska somna när jag sitter här framför datan. Mina ögonlock hänger över ögonen, så jag kan bara se en liten springa av min omgivning. Så känns det för mig att gå upp tjugo över åtta på en helgdag. Det känns så onödogt liksom. Men, vill man vara med i kompisarnas diskussion om vad vi ska göra idag så måste man anstränga sig lite.
Har inte så mycket att skriva om, eftersom att jag nyss har vaknat. Vi har i alla fall bestämt oss för att strosa runt lite på stan idag, jag Emma och Ragna. Kanske fika lite, köpa en glass, gå ut med Casper och Eddie, två hundar. Det kommer nog bli kul. Casper är Emmas hund, och Eddie är en kompis till Ragnas mammas hund.
Sedan ska jag laga middag ikväll också. Efter det ska jag och mamma möta Hannah och gå till Emmas och Ragnas majbrasa. Det ska bli kul.
Ska gå och göra ett lager headers på photoshop, eftersom att min provversion snart är slut. Då måste man bunkra upp sig på headers förstår du.

Tips

På kanal 5:

Kl 19:00  Unga mödrar
Kl 19:30  Vänner
Kl 20:00  Ugly Betty
Kl 21:00  Desperate Housewives

Wow vilken tvkväll jag har framför mig. Hoppas jag hinner med allt...


Hallooo

Har fått världens konstigaste mejl, det står bara massa bokstäver på avsändare typ hjf jdi. Det är asweird, och läskigt. Jag har inte vågat öppna det än, tänk om det är virus!?! Emma sa att jag inte skulle öppna det , så jag har tagit bort det nu.
Idag på dansen hade vi vikarie. Jag gillar den vikarien, men det var bara en grej som var pinsam. Jag går ju på streetdance, och då snackar man mycket om groove. Man ska liksom gunga i varje rörelse. Det vi gjorde idag som var pinsamt var att alla skulle ställa sig i en ring, och sen skulle man i tur och ordning ställa sig i ringen och groova, göra danssteg och sånt medans alla stod stilla och kollade på. Det var azzzzzpinsamt.
Nu är vi lediga några dagar. Skööönt. Hoppas det blir fint väder också, hade nämligen planerat med kompisarna att gå på picnic i helgen.
Har panik!! Har ingen aning om var jag ska hitta ett par vita skor som jag gillar. Hoppas jag hittar dem.

Ensam...

Hannah gick för ett tag sen. Vi gjorde kort till Emma och Ragna, eftersom att vi ska ha kalas. Och nu menar jag verkligen kalas. Jag och Hannah ska ha ett Hejdå Barnkalas-kalas. Jag vet att det låter hur töntigt som helst, men jag tror det kommer bli ganska kul. På kalaset ska vi göra alla traditionella barnkalaslekar, äta korv och ha på oss finfinkläder.
När korten var klara kollade vi i min bokhylla. Där hade jag massa böcker och gojs från när jag var yngre. Dagböcker och sånt. Det var kul att se hur dåligt jag stavade på den tiden. Till exempel så skrev jag i en berättelse jursötare istället för djurskötare. Det var lite kul faktiskt.
Idag har varit en ganska trist dag, men igår var det kul. Igår köpte jag sex saker. En varmkorv, grön ögonskugga, en vit t - shirt att trycka på, en pincett, en mojeng som man kan göra isglass i och saft till isglassen. Idag ska jag om jag orkar trycka på tröjan. Det är bara jobbigt för skrivaren funkar inte att skriva ut från min dator, så då måste jag typ skicka till jennys data så hon kan skriva ut. Lite krångligt liksom.
Jaja, ses snart igen, fortsätt läsa jag vill få många besökare. Ett tips att komma ihåg är att göra som Emma. Skapa en mapp på Favoriter där du lägger in massa bra bloggar som min haha, sedan kan du varje dag gå in på favoriter och klicka på bloggen och läsa, så går det riktigt effektivt!

Emmas fest

Emmas fest var skitkul!!
Temat var som sagt choklad, så hon tog med oss till en chokladfabrik! Vi fick en bakelse var, och jag tog en chokladtårta. Den var hur god som helst. Det blev lite förstört för Ragna råkade höra Emmas mamma prata i telefonen om vad vi skulle göra så hon visste, men hon och Emma ville inte säga vad det var vi skulle göra till mig och Hannah. Sedan, innan vi kom till fabriken så kom jag på vad vi skulle göra!! Jag är överlycklig för det.
När vi sedan var hemma hos Emma gick vi på promenad och tog massa bilder, åt chokladdoppad frukt och chips och kollade på film. Det var jättemysigt!
Idag ska jag på stan med kompisarna i alla fall. Det blir liksom som en efterfest. Alla ska typ köpa nåt så det kommer nog ta lite tid...
Måste gå nu, bloggar mer ikväll.

Halloj!

Temat för Emmas fest var choklad. Jag ska inte skriva så långt nu, för att mina kompisar sitter och stirrar på mig nu... Skriver därför ett långt inlägg imorrn :)

Bye!


Lördag

Idag ska jag på Emmas "fest". Vet inte om man kan kalla det fest när man bara är 4 personer. I alla fall, vi vet fortfarande inte vad vi ska göra på dan, och det gör mig väldigt frustrerad. Har också lite panik för jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.
Jag ska ha skönhetssalong innan jag går hemifrån idag. Jag ska måla naglarna, både fötter och händer, behandla ansiktet, duscha, fixa håret (kanske nån slags inpackning för håret) och sminka mig extra fint. Jag längtar så himla mycket tills halv tre när vi ska få veta vad vi ska göra. Vi ska typ åka buss eller tunnelbana (tub som pappa säger) dit vi ska. Det värsta är att vi kommer typ inte veta vart vi ska när vi är på bussen. Vi kommer bara åka runt utan att veta vart vi ska. Vi har i alla fall fått några ledtrådar på vad vi ska göra:

1. I fyran skulle jag, Emma och Ragna göra det här men när vi kom dit så var det stängt.
2. Vi ska var ganska hungriga, så det kanske är nåt med att äta.

Jaja, ska inte blogga så mycket mer, ska börja göra mig iordning. Berättar sen vad jag bestämde mig för att ta på mig.
Ha det så bra, kommer inte kunna blogga mer idag eftersom att vi ska sova över hos Emma sen.


Inge att göra

Är ensam hemma, och har verkligen ingenting att göra. Ska till sången om typ en och en halv timme.
Juste, jag måste ju göra läxan. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH...

Äter

Det är så jäkla gott. Jag har gjort hallonglass och hallonmilkshake. Det är så jäkla gott. Och det är helt utan socker också. Så här gör man:

1. Ta ett halvt paket frysta hallon.
2. Lägg dem i en matberedare och häll i lite mjölk eller grädde eller både och.  Mixa tills det blir en jämn och tjock smet.
3. Ta ut halva smeten och lägg den i en skål, nu har du hallonglass. Låt andra halvan ligga kvar i matberedaren.
4. Häll i mer mjölk och mixa tills det blir en rinnig men fluffig sås. Nu har du milkshaken.

Jag vet att jag inte förklarade så bra, men det är verkligen huuur gott som helst. Lita på mig. Det är viktigt att man har frysta hallon om man ska göra glassen. Dessutom, gillar man inte syrligt, så får man nog hälla i lite socker i alla fall. Jag tycker om när det är lite sådär surt. Gör speciellt glassen. Den är hur god som helst. Det smakar som att man har hållt på aslänge med den.

Jävlar...

Fick ett mejl från musikläraren i vår skola. Ni vet som jag skickade ett mejl till om skolavslutningen. Hon skrev att vi inte kunde få sjunga eftersom att vi inte var med i kören . Det fattar inte jag alls. Vad spelar det för roll om man vill vara med i kören eller inte? Så jag skrev ett mejl tillbaka, jag är liksom inte den som ger upp:


Hejsan

Vi visste inte att man var tvungen att vara med i kören för att få sjunga solo på skolavslutningen. Om det nu är så tycker vi att det borde ändras till nästa år. Vem som helst borde få sjunga så länge man är ute i god tid. Vi skulle bara vilja fråga: kan vi lovas en sång på uppvisningen nästa år? Eller är det för tidigt?

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Om vi visste detta skulle vi kunnat gå med i kören, så mycket ville vi det här.

Jag försökte liksom få med hennes medlidande lite. Vi får se vad hon svarar på det.

Idag ska jag, mamma, pappa, jenny och hennes pojkvän gå på restaurang.  Det är ju Jennys födelsedag idag. Juste jag skulle ju berätta vad hon fick av mig. Jag hade tryckt en tröja till henne som det stod FREEDOM på, det skulle liksom symbolisera att hon var 18 år nu och då är hon liksom fri, hon kan göra lite vad hon vill utan att mamma vakar över henne. Hon kan flytta hemifrån och så. Sedan fick hon ett halsband som jag har gjort, det var bara en vanlig guldkedja med en stor avlång träpärla längst ner. Hon tyckte det var fint. Jag tyckte att tröjan jag gav henne blev hyfsad men hon älskade tydligen den för hon hade på sig den idag i skolan. Och Jenny, hon är inte den som har på sig sånt hon inte gillar.


Lite kort från helgens och veckans festligheter

            


Äter glass...

Kom precis ut ur duschen. Det var lika jobbigt på dansen idag som de tre senaste lektionerna. Men, man får håll ut liksom.
Börjar bli orolig för att jag och Emma inte ska få sjunga på skolavslutningen. Jag menar, det har gått över en vecka och musikläraren har inte svarat på lappen vi la i hennes fack. Jag vill sååå gärna sjunga på skolavslutningen, så jag hoppas verkligen att det inte är försent. Ska nog pröva att mejla henne.
Jag vet att jag skrev att jag skulle lägga upp en bild på byxorna jag köpte i helgen, men det går tyvärr inte. Hade tänkt ta bilden med webbkameran nämligen, men det visade sig att jag inte har nåt program på datan där jag kan ta kort med webbkameran. Varför försvann mobilsladden?!?
För övrigt har det inte varit så annorlunda tisdag idag. Samma jobbiga lektioner, och samma krävande av lärarna. Det är i alla fall skönt att det snart är sommarlov. Appropå sommarlov, jag fick veta att jag får sommarlov den 10 juni i år. Fatta!! Jenny, (som faktiskt blir 18 år imorn) får sommarlov 4 juni. Guuud vad hon kommer sukta mig. Hoppas i alla fall att vi börjar lite senare då.
Om vi går tillbaka till syrrans födelsedag så är den alltså imorn. Det ska bli kul, jag älskar att ge bort grejor, lika mycket som att få. Imorn kan jag alltså äntligen berätta vad jag ska ge henne.
Sen är det ju också Emmas fest på lördag. Hon vill inte säga vad vi ska görapå dan, förutom att vi ska sova över hos henne på kvällen. På inbjudan står det: Välkommen på Emmas _ _ _ _ _ fest. Jobbigt.
Slutligen så måste jag tipsa om Ugly Betty, som äntligen har kommit tillbaka. Det går ikväll klockan 8 på femman. Efter det kommer också Desperate Housewives.

Till Emma - ville bara säga Grattis

Till Emma - ville bara säga Grattis

Läskigt

Det var värsta killen som ringde på dörrn ashårt och länge och då smög jag ut i hallen för att kolla i titthålet vem det var. Det var värsta läskiga killen och då låtsades jag att ingen var hemma. Man har ju hört läskiga historier om folk som typ blivit dödade av folk som ringt på dörrn och killar som ringt på dörrn och gjort reklam för ett jättebra dörrlås och folk har köpt och satt in i sina dörrar och egentligen så har den där "låsfirman" kopior på alla nycklar så de kan ta sig in i alla lägenheter och ta grejer. Det vill man ju inte ska hända liksom.
Vet att jag inte bloggade igår, men hade liksom inte tid. Väcktes av telefonen som sa att jag skulle träffa mina kompisar om typ en timme, hade då alltså ingen tid att blogga, eftersom att jag skulle äta frukost, duscha, klä på mig, sminka mig och fixa håret. Det tar lite tid liksom. I alla fall för mig. '
Idag var första leggings dan!!!!!!!!!!!!!! Det kändes så jäkla skönt.
Idag efter skolan gick jag och Hannah till Götis för Hannah skulle köpa leggings. Då köpte jag en vit t-shirt, jättesnygg faktiskt för att vara en helt vanlig t-shirt. Imorn ska jag ha den till blåa piratbyxor, sedan ska jag trycka på den till på torsdag. Det är en kul grej att göra för då blir det som att man har nya tröjor men egentligen är det samma. Vet inte riktigt vad jag ska trycka på den, men jag ska i alla fall skriva med typ skrivstil på den. Jag såg en sån modell på HM och då ska jag försöka göra ungefär samma sak fast för 80 kr mindre. Kap va? Måste bara komma på vad det ska stå på den. Har tänkt på att skriva som ett brev eller typ tankar eller massa citat från kända personer.

Assnygg bikini - måste köpa snart

image25
image26

Hos pappa

Sitter här hos pappa och bloggar. Han tittar på bandy, verkar faktiskt väldigt intresserad haha.
Idag har jag fått mina byxor jag vill ha. De är från Bikbok, går över knäna och har ett skärp i midjan. De är jättesnygga. Bild kommer senare. Tack mamma!!

Morgon

Hejsan. Har precis ätiti frukost, vilket är väldigt omvanligt för mig. Asså, jag brukar äta frukost, men mamma brukar få skälla på mig en stund innan jag äter. Ni förstår jag är ingen storätare på morgonen. Jag är helt enkelt aldrig hungrig.
Idag ska jag på stan först några timmar, sedan ska jag träffa pappa. Det ska bli kul.
Funderar på att göra nåt på photoshop, men vad??? Om någon har nån idé, säg gärna till. Är faktiskt lite desperat. Jag tycker liksom att det är askul med photoshop, men har ingen inspiration. Sånt tycker jag alltid är så jobbigt, man vill så mycket men på nåt sätt så går det inte.
Skriv gärna kommentar på inlägget lite längre ner, vilken frissa jag var snyggast i. Kort hår, eller långt hår.
Ringde precis papi, han är tydligen jättesjuk. Eller jätte och jätte, men han är väldigt förkyld. Jag ska köpa med mig lite grejer på väg hem till honom sen. Halstabletter och sånt.
Jag själv känner mig också lite snuvig. Fortfarande får man väl säga. Jag skrev ju om det igår kväll.


En liten grej som jag har svängt ihop på photoshop...

image23


Kort eller långt?

Vilken frissa har jag varit finast i? (Klicka för att få större)

      
Kort...                       eller långt?

Bryan Adams - Heaven

Måste lära mig hela denna text utantill om jag och Emma ska sjunga på skolavslutningen...


Oh - thinkin' about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free

Now nothin' can take you away from me
We bin down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down

Ya - nothin' could change what you mean to me
Oh there's lots that I could say
But just hold me now
Cause our love will light the way

N' baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

I've bin waitin' for so long
For something to arrive
For love to come along

Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Ya - I'll be standin' there by you

Ja...

Dagens första inlägg och klockan är 22:45. Jaja, ibland blir det så.
Har ont i revbenen. Vet inte om det är för att jag är hungrig eller nåt.
Idag hade jag matteprov. Det gick nog helt okej. Det är en uppgift som jag vet att jag gjorde fel på, så ett fel kommer jag i alla fall ha. Men det kändes som att det gick ganska bra.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har liksom inte hänt så mycket. Därför skriver jag inte så himla mycket, för jag tycker det är bättre att skriva ett inlägg med betydelsefulla meningar än en halv sida full med skit.
Jag är snuvig och har lite ont i halsen, undrar om det kan vara pollenallregin? Mamma har en ganska stor pollenallergi så det är gansk asäkert att jag också har den.
Skriver nog lite fler inlägg senare.

Fy fan vad taskigt!

Idag när vi kom till sången så var det två andra tjejer där. Jag och hon som jag sjunger med kolla på varann som typ: vilka är de här?
Det visade sig att de tjejerna skulle börja i våran grupp. Vi hade inte fått någon förvarning eller nåt. De bara stod där och kollade på oss som att vi bara skulle välkomna dem in i våra liv eller nåt.
Det har varit så kul att vara två. Och så kommer dem och tränger in sig. Jag tycker faktiskt det är dålig stil. Vi får hoppas att de börjar hata våran lärare och slutar efter två lektioner. Det vore skönt.
Har fattat att ibland är förändring dåligt.

Cool bild va! På mig, förstås...

Cool bild va! På mig, förstås... (Klicka för att få större)(Klicka för att få större)

Haj

Idag har vi haft träslöjd. Man blir alltid lite deprimerad ett tag efter träslöjden därför att det är så jäääävla tråkigt. Gör man liksom fel tar det typ hundra lektioner att rätta till, eller så går det inte alls. Jag önskar att jag hade syslöjd. Där kan man bara sprätta om man gör fel, plus att det är sååå mycket roligare.
På gympan idag hällde Sandra vatten på mig. Hon ba: jag trodde att du ville ha eller nåt. Världens sämsta ursäkt. Då hällde jag på henne, då tog hon av korken på flaskan och hällde typ hela flaskan över mig. Tur att detta skedde i omklädningsrummet efter gympan, eftersom att min tröja blev helt genomskynlig när det var vatten på den. I alla fall, då sa jag att om Sandra gick in i duschen med kläderna på så skulle vi vara kvitt. Hon ba: aah visst. Sedan stannade hon kvar i duschen aslänge, så hon blev ganska blöt om man säger så. Jag tror inte att hon hade tänkt så noga på saken, det blev liksom lite problem efteråt haha.
Jaja nu har jag i alla fall gjort min engelskaläxa där jag ska prata om Jack Johnsson i två minuter. Det kommer inte bli nervöst, eftersom vi bara ska prata för typ 6 pers eller nåt.
Ska gå på sång om 1 timme och 20 min. Det ser jag fram emot. Det är så kul på sången. Jag gillar när vi sjunger stämmor och sånt.

Shoooo

Idag har varit en ganska hektisk dag, både skola, cyklande och inget mer haha. Det har i alla fall känts som en väldigt lång dag, även fast jag kanske inte har gjort så mycket.
Det var askul idag när vi skulle cykla, fast jag märkte tyvärr att min cykel är för liten för mig!! Jag älskar den cykeln, så det var lite sorgligt, men jaja man får väl hålla ut. Hade tänkt att jag skulle låna mammas cykel på söndag när vi ska cykla igen, men det visade sig att den är på landet. Så jag får väl cykla på min minicykel.
Imorn är det träslöjd, gympa och lite annat smått och gott. Dessutom ska jag på sång lite senare på eftermiddagen.
Kom på att vi ska träffa kussarna och äta middag imorn också. Vi sks fira min syrra och min kusins födelsedagar. De fyller båda år i april. Det är faktiskt 1 vecka tills Jenny fyller år. Dessutom fyller Emma år på måndag. Grattis i förskott!!
Jag är ledsen att jag inte lägger upp så många bilder men mycket videor från youtube. Grejen är att jag har ingen digitalkamera så jag kan inte ta massa bilder och ladda upp dem på datan. Därför har jag börjat lägga in videor istället. Ska i alla fall försöka lägga upp lite fler bilder, vet inte hur det kommer gå.
Ska gå och kolla på Top Model. Egentligen ville jag se Greys Anatomy, men på grund av den där jäääkla elitserien i ishockey går det inte ikväll.
Piss också.

Sitter här och lyssnar på Bryan Adams...

Idag var vi på Tekniska Museet. Det var rätt tråkigt, men samtidigt skönt att bara hoppa över en vanlig skoldag där vi normalt skulle hafr NO, gympa och bild. Istället fick vi en sovmorgon till halv tio och slutade halv två. Rätt lyxigt faktiskt.
Efter "skolan" gick jag på min dans. Ni kan inte fatta hur hårt hon kör med oss asså. Det är heöt otroligt, när man går därifrån svettas man så jäääkla mycket. Det har varit ganska skönt nu på vintern, för när man kommer ut så har det ju varit kallt och uppfriskande, men nu när det snart blir jättevarmt ute så kommer man ju bara svettas ännu mer när man kommer ut. Jaja, man får väl tänka på alla de kalorier som man bränt. Då kanske det är värt det. Förresten, jag vet inte om jag har skrivit det, men jag och Emma ska sjunga Bryan Adams Heaven. Det är därför jag sitter och lyssnar på den, för att jag vill lära mig den, plus att jag vill börja älska den. Jag tycker den är bra nu, men jag vill lära mig att älska den. För jag tror att att en låt låter mycket bättre om man känner något för den. Därför ska jag försöka känna en känsla när jag lyssnar på den, så att jag (om jag får) sjunger den på scen har något att tänka på, en känsla liksom. Det är lite svårt att förklara, det är säkert ingen som fattar vad jag snackar om. Äsch,
Bye

Inlägg av Kallei

Hej jag vill bara säga att jag älskar dig Holam!

Måndag

Är hos Hannah, som sitter bredvid mig och slår in Emmas paket. Samtidigt lyssnar vi på lite musik. Ville bara skriva mitt dagliga inlägg, berätta lite hur dagen har varit och så.
Idag har dagen bara flytit på, vi har haft alla vanliga lektioner och inga förändringar har skett. Allting har varit som vanligt liksom.
Imorn ska vi till Tekniska museet. Måste komma ihåg att ta med pastasalladen som kommer stå i kylen. Har faktiskt ingen aning om varför vi ska dit, men vi får en timmes sovmorgon, så då mår jag bra.
Jag ska göra mycket imorn. Det är både museum, dans, laga mat och Desperate housewives. Därför måste jag nog gå och lägga mig tidigt imorn.
Hejdå

Denna låt vill jag och Emma sjunga på skolavslutningen - förhoppningsvis låter det så här bra...


En asbra låt


Det är sant!!

Emma ringe mig för typ en timme sen, och frågade mig jätteblygt om hon fick vara med mig och sjunga en låt på skolavslutningen. Jag blev överlycklig!! Jag har känt mig lite osäker på om jag skulle våga stå där på scenen helt själv, men när Emma är med kommer det kännas mycket bättre. Det kommer kännas så bra att stå där med någon man känner och som man kan stötta och bli stöttad av. Jag är verkligen jätteglad. Tack Emma!! Det kommer bli så kul om vi gör det. Det blir dessvärre svårare att välja låt nu när man är två. Men det ska nog gå.

Allt är ordnat nu

Igår blev jag lite arg på mamma, men det är bra nu. Vi bråkar inte så ofta jag och mamma, men när vi gör det så kan vi bli så arga att vi ignorerar varann i flera timmar. Men oftast brukar en god natts sömn rätta till allt igen. Så nu är det bra.
Jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag och kompisarna velar mellan att träffas eller sitta hemma själva och göra läxorna. Det är svårt. Ett svårt beslut. Egentligen borde jag nog göra läxorna eftersom att det är måndag imorgon igen (varför går helgen så fort?!). Jag gör väl det nån annan gång som vanligt.
Är så jäkla trött, har sovot ganska lite inatt faktiskt. Vet inte riktigt varför.
Jag är helt förstummad över hur många besökare jag fick igår. 14 stycken!! Det är säkert jättelite för de flesta, men jag är helt överlycklig. Kan inte fatta hur jag fått så många. Och så fick jag asmånga kommentarer på inlägget där jag lagt upp en bild på klänningen. Många sa att den var jättesnygg och några ville veta vart jag köpt den. Tack! Sånna saker får mig att vilja fortsätta blogga.
Har inte så himla mycket mer att skriva om. Ska nog ta mig en funderare på lämpliga skolavslutningssånger.

Min klänning

Här kommer en bild på min älsklingsklänning. Tyvärr ser det ut som att jag måste läman tillbaks den på grund av mamma. Hon vill att jag ska köpa en t - shirt till min syrra i present. Hon tycker tydligen att de andra två presenterna inte var fina nog. (Klicka för att få större)

  

Hej hej

Idag har jag och Halle varit på stan. Vi köpte presenter till Emma och jag köpte presenter till min syrra. Kan dock inte berätta vad det var vi köpte för att båda dessa personer kan läsa min blogg.
Dessutom köpte jag min klänning på gina tricot. Dock en annan färg, eftersom det såg lite ut som att jag skulle på begravning med den svarta. Det blev en aprikosfärgad istället. Bild kommer senare. I alla fall, jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla den ännu. Men det är bara att lämna tillbaka om jag gillar den om en vecka. Det som är lite speciellt är att den är armlös, vilket jag är ovan vid. Jag har aldrig haft en klänning utan armar förut. Där för ska jag ha den på mig ett tag och se hur det känns i den.
Jag åkte till stan med 450 spänn, och därifrån med 11,50. Men mer än hälften köpte jag faktiskt till an´dra för. Det känns skönt, för då får jag inte skuldkänslor över att jag spenderat så mycket pengar på mig själv.
Förresten, jag har kommit på att jag nog vill sjunga solo på skolavslutningen. Det vore kul tror jag. Jag vet dock inte vilken sång jag ska välja att sjunga om jag nu får sjunga. Har funderat på Killing me softly men jag är inte säker. Om ni har några tips på bra låtar som är passande för en skolavslutning, säg gärna till. Jag behöver er hjälp.
Förra året sjöng jag en vers på en låt själv, nu vill jag sjunga en hel sång.
Baj baj

Önskar att nån vill ha mina headers

Emma skriver på sin blogg att hon kan göra headers till folk om de vill ha. Jag vill också kunna göra så, men är inte säker på hur bra jag är. Jah gar bara haft photoshop i en vecka, och känner att jag kanske borde lära mig mer. Dessutom vet jag inte vad folk vill ha, så jag skulle nog göra färdiga headers och fråga om nån vill ha. Men samtidigt så känns det också härmigt mot Emma. Jag vet inte riktigt. Jaja, jag laddar upp några headers jag har gjort så att ni ska få se lite hur jag jobbar.  (Klicka för att få större)

        
                                                                                                          *
                                                                                                                      
                     
*Är inte stolt över den här bilden                                                                                            

Mår illa

Har mått illa i flera dagar nu, undrar vad det är...
Idag hade ju ju vi de tre muntliga framställningarna. Det gick ganska bra. Bättre än jag trott i alla fall. På svenskan skrattade typ alla åt det jag sa, inte för att retas, men för att på något sätt var innehållet roligt. Fattar inte riktigt varför men jaja.
Efter skolan gick jag och kompisarna till Götgatan. Kollade på Gina Tricot, HM och Bikbok. På Gina Tricot hittade jag en asfin klänning som jag nog ska ha på skolavslutningen. Den är svart, armlös med knappar högst upp. Jag gillar den verkligen. Men jag har inte köpt den än, ska snart göra det.
Ni kanske tycker att jag är konstig som köper skolavslutningsklänning i april. Men sanningen är, att det gör jag varje år. Dessutom, Halle köpte sin skolavslutningsklänning i februari en gång. Det slår väl nästan alla rekord.
Idag när jag och Halle gick hem från Götgatsbacken såg vi två bilar med 009 moch 010. Vi blev asglada. Så här är det nämligen: Jag och mina kompisar letar efter nummerskyltar i stege. Asså, man börjar med att leta efter 001, sedan när man hittat den letar man efter 002 o.s.v. Det tar tid, för det finns registreringsskyltar med olika siffror upp till 999. Men det är ett kul tisdfördriv. I alla fall, nu ska jag och Halle leta efter 011. Det var jobbigt, för vi såg 012, men man måste se dem i ordning för att de ska räknas, så vi kunde inte använda den.
Jajja, ses snart igen...

Småsjungandes

Är så jäkla trött.
Gick hela vägen till medis för att ha sång för att sedan upptäcka lappen som satt på dörren: Lektionerna inställda på grund av sjukdom. Guud vad onödigt det kändes att ha gått hela den vägen.
Idag hade vi träslöjd. Jag hatar verkligen träslöjd. Det är bara så jäkla irriterande. Går nånting fel tar det typ tio lektioner att fixa till det. Om det ens går att fixa till.
Jag vet att detta inlägg blev ganska dystert och deprimerande, men alla inlägg är inte en sommardag med vita fladdrande klänningar. Vissa inlägg kan vara kalla slaskdagar med blöta byxor.
Imorn kommer den fruktade dagen då jag ska ha 3 muntliga framställningar. Gud vad jag längtar tills den dagen är slut.
En positv sak är att So You Think You Can Dance kommer ikväll. Det ska bli kul, men de jag hejade på åkte ut ur tävlingen i tisdags. Det var lite sorgligt, men man skapar nya favoriter ganska lätt. Det finns en kille från Sverige som heter Mario som jag gillar. Han är ascool och dansar streetdance. Det kanske är därför jag gillar honom, för att han dansar den dansen som jag går på varje tisdag. Men han är i alla fall bra hur det än är. Sedan är det vissa som dansar lyrisk dans. Jag älskar verkligen lyrisk dans. Man måste vara lite äldre för att dansa det så jag får vänta några år, men när jag kommer upp i den åldern ska jag ta sånna danslektioner. Guuud vad jag tycker det ser vackert ut. Plus, jag tror man känner sig så fri.

Förlåt

Mitt senaste inlägg gjorde en kompis upprörd. Förlåt! Det var inte meningen att göra dig ledsen.

Hejsan

Halooooo. Nu sitter jag här hemma hos Halle och äter mellis.
Jag vill få så jäkla många besökare, men det höjs aldrig. Därför, ni som faktiskt läser min blogg, tipsa alla era kompisar. Tipsa dessutom era kompisar om Halles blogg, www.hannahinabox.blogg.se. Både hon och jag försöker få massa besökare men har typ inga alls. Vi är helt desperata. 
Idag var en ganska tråkig dag, men egentligen skulle vi ha ett so - föredrag idag. Det blev förflyttat till fredag istället. Nu ska vi ha tre föredrag på fredag, vilket är väldigt jobbigt för mig.
Halle sitter och snackar massa skit. Jag fattar inte vad hon snackar om. Hon sitter och småskrattar också, och sjunger. Fast i och försig, hon brukar vara så här.
Nu försöker hon härma mig när jag sjunger, men det går ite så himla bra. Kasst faktiskt.
Om nån har en idé på ny header, så säg gärna till. Jag vill verkligen göra en ny header som är nåt att ha.

En bild jag har skapat på photoshop, blev inte lika bra som jag trodde

En bild jag har skapat på photoshop, blev inte lika bra som jag trodde

Ännu en bra låt framförd av Maia Hirasawa - dock orginalet av The Ark


Maia Hirasawa - jättebra


Mår så jäkla dåligt

Har precis kommit hem från dansen, och det känns som att jag typ ska svimma. Jag vet inte om det var för att min danslärar ekörde hårt med oss den här gången, värsta friskis och svettis, eller om jag håller på att bli sjuk. Dessutom mår jag jätteilla. Det skulle nog inte vara så bra om jag svimmade och spydde på samma gång. Usch, sluta tänk på det.
Igår var det jättekul. Vi fick våra I love New York - tröjor och de var jättefina. Men idag hade vi bild och då råkade jag få orange färg på tröjan. Det var akrylfärg så det går tydligen inte bort, så jag är lite ledsen. Vi fick bort det mesta innan det hade torkat med tvål och vatten, men ändå. Den känns inte som förut. Mina kompisar försökte pigga upp mig genom att säga: Det är i alla fall bra att det är samma färg som hjärtat! och Det ser bara ut som att du har lite ketchup på tröjan! Som om det skulle göra mig gladare. Bra försök kompisar.
Ska redigera en bild på photoshop. Förhoppningsvis blir den bra. Blir den bra är det första jag gör att lägga ut den på bloggen så alla kan få se. Sedan håller jag också på att göra min framsida till elvkalendern. Den blur jättesnygg tycker jag.
Fick plötsligt jätteont i ryggen.
Om ni vill ladda ner lite bra låtar: Regina Spektor Love Affair, Maia Hirasawa Roseline, Jack Johnson Do You Remember.  Alla dessa artisters låtar är bra, men dessa är speciellt bra.

Bilder från idag

           


         

En jättebra låt, men humoristisk video


Sjuuuukt bra låt


Kan man tänka sig?

Jag satt hela dagen igår och gorde headers till min blogg, och glömde helt bort att skriva på den! Därför gör jag det nu istället.
Idag är det måndag. Jag skolkar inte från skolan, jag har ju studiedag. Jag får ett leende på läpparna när jag kommer på att alla andra elever sitter och kämpar med matten just nu, medans jag sitter i pyjamas framför datan och bloggar och chattar. Mitt liv är väl för bra.
Idag sk ajag vara med kompisarna. Äntligen ska jag få träffa Ragna!!! Hon som har varit borta i två veckor, eftersom att hon har varit i New York och Boston. Jag har saknat henne asmycket. Och jag måste faktiskt erkänna, ett tag glömde jag faktiskt bort hur hon såg ut.
Om det är någon som har någon bra idé till en header så säg gärna till. Har laddat ner proversionen av photoshop och är helt galen i det. Sitter på all min lediga tid och håller på och skapar. Det är verkligen jättekul!!
Tipsa också om roliga spel och tävlingar, för sånt älskar jag! Jag vet att jag har bett om det tidigare, men inga tips har rullat in, så det är väl bara att fortsätta be.

dizzy

Har precis vaknat, och fick en sådan stark känsla att jag ville blogga. Jag har egentligen inte så mycket att skriva om, men jag tycker bara det e så kul att blogga på morgonen.
Idag ska jag träffa mina kusiner. Det ska bli ganska kul, men det är jobbigt för vi ska åka hem till dem, och de bor typ långt ute i rotebro eller nåt. Man måste åka pendeltåg typ 10 stationer, det är jobbigt. Har inte riktigt fattat om vi skulle äta middag där eller nåt. Men, vi får väl se vad som händer.
Jag tror att jag ska ha min nya blus idag. Den är jättefin.
Jag kom typ på ett efterrättsrecept nu. Ni vet sånna där Werthers Orginal Eclair, som är kola fylld med choklad? Man kan ta sånna och sp kan man smälta dem så att de blir som en kolachokladgojsig fudge. Då kan man ta den och hälla över glass eller så kan man lägga den i ett pajskal och ställa in den i kylen. Då blir det till en kolachokladgojsigfudgekaka. Det vore nog gott, tror jag i alla fall.
Vet inte riktigt mer vad jag ska säga, så jag får nog sluta nu. Även om jag skulle vilja fortsätta så går det inte. Man måste liksom ha någonting att skriva för att blogga.
Jag fattar inte folk som skriver typ tre sidors inlägg. Hur orkar de liksom? Jag blir asglad om jag kan skriva en halv sida typ.

Bored

Här sitter jag framför datan och äter äpplen.

Fick tillbaka SO-provet idag. Det hade gått ganska bra. Jag är faktiskt nöjd, för det var inget oväntat som jag hade fel på. Jo en grej, men det gjorde inget.
Är så glad att det är fredag. De har typ studiedag i min skola på måndag så jag är tre dagar ledig nu!! Plus att det blir fyra dagar is kolan istället för fem nästa vecka.

Nu kom mamma hem. Är hungrig, så det var bra. Hoppas hon lagar nåt gott.
Om det är någon som kan nåt roligt spel eller nåt så säg gärna till. Jag vet att det är lite töntigt, men jag är liksom inne i den perioden nu. Har faktiskt varit det ganska länge nu men, haha.

Hej hej

Skulle sätta på datorn men istället välte jag mitt glas med oboy. Som tur var hamnade inget av det på datorn. Vill inte skriva så mycket, men jag kände bara att jag var tungen att skriva eftersom att det inte har hänt på några dagar.
Idag spelade vi volleyboll på gympan. Varken jag eller nån av mina kompisar ville serva, och vi slapp från det nästan hela lektionen. Men på nåt sätt var jag tvungen att serva, och det gick så jäkla dåligt!! Innan jag sköt iväg bollen så jag sa hela tiden typ: nej, jag vill inte, jag kan inte. Men då skulle alla typ peppa mig och visa hur man gjorde och så. Och då var jag ju tvungen att göra det. Bollen for typ typ åt helt fel håll, och för mig var det jättepinsamt. Det kändes som att jag blev röd som värsta tomaten. Efteråt skulle alla bara säga att jag var jätteduktig, vilket jag vet är en lögn eftersom att efter ett slag som det så kan det inte vara något annat än dåligt.

Orkar inte skriva mer, ska spela ett spel på spela.se som heter The Morning After. Man ska typ hitta massa grejer och göra massa konstiga spel. Men det är ganska kul faktiskt.

RSS 2.0