Ensam...

Hannah gick för ett tag sen. Vi gjorde kort till Emma och Ragna, eftersom att vi ska ha kalas. Och nu menar jag verkligen kalas. Jag och Hannah ska ha ett Hejdå Barnkalas-kalas. Jag vet att det låter hur töntigt som helst, men jag tror det kommer bli ganska kul. På kalaset ska vi göra alla traditionella barnkalaslekar, äta korv och ha på oss finfinkläder.
När korten var klara kollade vi i min bokhylla. Där hade jag massa böcker och gojs från när jag var yngre. Dagböcker och sånt. Det var kul att se hur dåligt jag stavade på den tiden. Till exempel så skrev jag i en berättelse jursötare istället för djurskötare. Det var lite kul faktiskt.
Idag har varit en ganska trist dag, men igår var det kul. Igår köpte jag sex saker. En varmkorv, grön ögonskugga, en vit t - shirt att trycka på, en pincett, en mojeng som man kan göra isglass i och saft till isglassen. Idag ska jag om jag orkar trycka på tröjan. Det är bara jobbigt för skrivaren funkar inte att skriva ut från min dator, så då måste jag typ skicka till jennys data så hon kan skriva ut. Lite krångligt liksom.
Jaja, ses snart igen, fortsätt läsa jag vill få många besökare. Ett tips att komma ihåg är att göra som Emma. Skapa en mapp på Favoriter där du lägger in massa bra bloggar som min haha, sedan kan du varje dag gå in på favoriter och klicka på bloggen och läsa, så går det riktigt effektivt!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jo, det är jobbigt. Så nu ikväll måste jag skriva om den! Yaey!

2008-04-28 @ 18:46:58
URL: http://rebeccaasv.blogg.se
Postat av: Ochrasy

jag tycker att din blogg är fin som den är :D också att min fantasi har tagit slut idag :)

2008-04-28 @ 18:57:23
URL: http://ochrasys.blogg.se
Postat av: Millan

Svar: Mmmm :) de är smaskens!

2008-04-28 @ 19:33:46
URL: http://eruannon.blogg.se
Postat av: Maria

jajamensan

2008-04-28 @ 20:57:31
URL: http://morrison.blogg.se
Postat av: Ida

tack för att du gillade min blogg. hoppas du tittar in igen. jag gillar din blogg med =)

2008-04-28 @ 21:22:30
URL: http://IdaTallhed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0