Recept - tyvärr på engelska, men lätt att översätta mått och gradantal på Google!

Home » Recipes » Coconut Tarts with Chocolate and Coconut Cream Courtesy of:
Chef at Home  Episode:
Fusion Fish Cakes  Host:
Michael Smith  

Coconut Tarts with Chocolate and Coconut Cream

  Yield:  6
A recipe is merely words on paper; a guideline, a starting point from which to improvise. It cannot pretend to replace the practiced hand and telling glance of a watchful cook. For that reason feel free to stir your own ideas into this dish. When you cook it once, it becomes yours, so personalize it a bit. Add more of an ingredient you like or less of something you don't like. Try substituting one ingredient for another. Remember words have no flavour, you have to add your own! Ingredients:

For the Coconut Tart Shells:

  • 2 x egg whites
  • 2 cups of shredded coconut

For the Chocolate and Coconut Cream:

  • 1/2 cup of coconut milk
  • 8 oz of bittersweet chocolate, chopped
  Directions:

For the Coconut Tart Shells:

  1. Preheat oven to 350 degrees.
  2. Whisk egg whites lightly and stir in coconut.
  3. Spray a muffin tin with non-stick cooking spray and press a large spoonful of coconut mixture into each cup, pushing it evenly into the bottom and up the sides.
  4. Bake for 12-15 minutes, or until golden brown. Let cool in muffin pan.

For the Chocolate and Coconut Cream:

  1. Heat coconut milk.
  2. Place chocolate into a bowl and pour hot milk over it. Stir until chocolate melts and mixture becomes satiny-smooth.
 

Kväll

För några veckor sedan ville jag bli designer, sedan ville jag bli makeupartist, men nu har jag gått tillbaka till det jag ville när jag typ 10 år. När jag blir stor vill jag bli någonting med mat.
Jag har liksom inte tänkt på hur mycket jag är inblandad i mat varje dag. Min favoritkanal på tv är BBC food, en kanal där de från klockan typ 6 på morgonen till midnatt på natten konstant lagar mat. Nu på lovet har jag suttit i alla fall en timme om dagen, oftast mycket mer, och tittat på hur de har lagat kyckling, fisk och kött.
Jag vet att jag låter jättetöntig när jag försöker beskriva hur mycket jag älskar det här. Jag låter säkert som nån jäkla smörig kock som har varit i branschen i åratal och tror att han kan det här så jäkla bra men, jag var bara tvungen att skriva detta på min blogg, eftersom att jag bara kände det så starkt ikväll.
Jag tror också att jag kände för att skriva det ikväll är för att idag bakade jag och Halle (Hannah). Vi bakade tre olika sorters kakor. Vi bakade kokosgrejer fyllda med kokoschoklad, chokladmuffins och hallonsyltkakor. Allt blev asgott men jag mådde så jäkla illa efteråt. Den där kokosgrejen var nog godast, men det var så himla mycket choklad i att man mådde illa. Man ska nog ha den till efterrätt med en kula vaniljglass till.

Imorn ska jag till stan med syrran. Förhoppningsvis köper jag ett klädesplagg. På eftermiddagen ska jag och mamma åka till IKEA och köpa nya gardiner till mitt rum. Vi ska också köpa en byrå, eftersom att den jag har nu är så liten. Det här är faktiskt sant: när jag var liten bebis hade mamma den byrån till att förvara mina babykläder!! Och nu använder jag, en tonåring den!!
Lite pinsamt faktiskt.

Ska återgå till BBC food.


Tisdagsbesvikelse

Trodde jag skulle få se GG (Gossipgirl) idag, men det visade sig att det typ har slutat. Är så jäkla besviken. Istället kommer So You Think You Can Dance. Det är väl också kul, men GG är sååå mycket bättre.
Det är i alla fall skönt The Starterwife (ett annat rätt bra program) kommer ikväll klockan nio, annars hade jag väl flippat ut helt, haha.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag har lovat mig själv att jag ska skriva varje kväll.
Var hemma hos Hannah idag (Halle som jag kallar henne). Vi körde ett askul maffiaspel. Man skulle få massa uppdrag från massa bossar och sedanskulle man döda folk och jaga golk i bilarna och sånt. Jag vet, det låter rätt våldsamt, men det var faktiskt jättekul.
Hoppas att jag kommer ha folk som läser min blogg, även fast jag bara skriver massa skitsaker. Det är liksom det jag gillar med bloggar, att man kan skriva massa skit. Men samtidigt vill ja ju att folk ska läsa min blogg också.
Måste sluta, för jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva.
Bye

Shooo

Ville egentligen heta thetasteofme men det var redan upptaget. Synd, för det hade varit bättre.
Är så jäkla glad, för igår bytte jag och syrran rum. Min syster hade det största rummet innan vi bytte, och jag hade det minsta. Jag trodde att jag skulle få vänta tills hon flyttade hemifrån med att byta rum, men igår hon med på att byta rum med mig eftersom att hon säger att hon ändå snart ska flytta ut. Jag är överlycklig!! Nu har jag ett stort rum med balkong, soffa och utrymme!! Kan inte fatta att det faktiskt har hänt. Men det var asjobbigt igår när vi skulle flytta över alla våra grejer till de andras rum. Syrran hade värsta ordnat allt jättefint ismå lådor och så att hon bara kunde ställa in dem. Men jag orkade inte göra så så jag bara slängde alla grejer på sängen.
Berättade just för ena bästisen att jag hade ett stort rum nu. Hon ba: JAAAA!! Nu kan jag äntligen ha folk som sover över hemma hos mig.
Hade tänkt visa en bild på röran men kan inte hitta sladden till mobilen så man kan ladda upp bilder. Är ledsen för jag har ingen digitalkamera som jag kan ta kort med.
Hoppas att jag kommer få några trogna besökare på min blogg thetastesofme. Det vore kul.
Tips på bloggar:
hannahinabox.blogg.se
stockholmsflicka.blogg.se
ragnaa.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0